enda

Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Vinterrejse 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børnehjemmet 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sig det' løgn, Luis 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Aminas breve 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
I am Here 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Simon 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2016 Los Angeles, AFI Int. Festival 2016 Under sandet
Best Actor 2016 Beijing International Film Festival 2016 Under sandet
Best Music 2016 Beijing International Film Festival 2016 Under sandet
SIGNIS Jury Award 2016 Hong Kong International Film Festival 2016 Under sandet
Publikumspris 2016 Trondheim Kosmorama International Film Festival 2016 Under sandet
Dragon Award Best Nordic Film 2016 Göteborg International Film Festival 2016 Under sandet
Scandinavian Locations Award 2016 Göteborg International Film Festival 2016 Under sandet
Warsteiner Audience Award 2016 Rotterdam, International Film Festival 2016 Under sandet
MovieZone Award 2016 Rotterdam, International Film Festival 2016 Under sandet
Best Actor 2015 Tokyo International Film Festival 2015 Under sandet
Publikums Prisen 2015 Kristiansand International Children's Film Festival 2015 Antboy: Den Røde Furies hævn
Bedste nordiske film 2015 Göteborg International Film Festival 2015 I dine hænder
FIPRESCI AWARD 2015 Göteborg International Film Festival 2015 I dine hænder
Børnejuryens 2. Pris, Spillefilm 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
p 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
Silver Gryphon Pris, Bedste Film 1999 Giffoni Film Festival 1999 Falkehjerte
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.