enda

Jørgen Roos Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Knud W. Louisiana 1995 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Die Asta - portræt af Asta Nielsen 1995 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Theodor Christensen 1914 - 1967 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
[Byggeriet af Den Europæiske Filmhøjskole] 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Brockdorff 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lauge Koch - grønlandsforskeren 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Trods alt 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Paustian - et hus i havnen 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den levende virkelighed 1-3 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jeg selv er icke mig 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et hul i jorden 1987 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De grønlandske mumier 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Harald Sæverud - i en alder af 88 år 1985 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De unge gamle 1984 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lille cirkus 1984 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Knud Rasmussens mindeekspedition til Kap Seddon 1982 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Grønland 1981 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Slædepatruljen Sirius 1981 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nuuk 250 år 1979 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Carl Nielsen 1865-1931 1978 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
14 dage i Jernalderen 1977 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Monarki og demokrati 1976 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
J. Th. Arnfred 1976 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Andersen hos fotografen 1975 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
And who but I should be 1970 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Kaláliuvit? (Er du grønlænder?) 1970 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det er tilladt at være åndssvag 1970 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et år med Henry 1969 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jeg skal ha' briller 1969 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Grønlandske dialektoptagelser og trommedans fra Thuledistriktet 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ultima Thule 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kærligheden varer længst 1967 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
17 minutter Grønland 1967 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En fangerfamilie i Thuledistriktet 1967 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Om ti minutter 1966 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Carl Th. Dreyer - 1889-1968 1966 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.