enda

Meta Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Til vi falder 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Næste stop 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Grænse 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Swinger 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Drømmen om Danmark 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ækte vare 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Samuel's Getting Hitched 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mekanikerne 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Europamestrene 2013 Produktionsselskab Tv-serie

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste skuespiller 2018 Tallinn Black Nights Film Festival 2018 Til vi falder
Best Actor 2018 New York Tribeca Film Festival 2018 Sankt Bernhard Syndikatet
Bedste Manus 2018 New York Tribeca Film Festival 2018 Sankt Bernhard Syndikatet
Bedste lange dokumentarfilm 2017 Chicago Int. Children's Film Festival 2017 Drømmen om Danmark
Amnesty Award 2016 Giffoni Film Festival 2016 Drømmen om Danmark
2. pris bedste dokumentar 2016 Giffoni Film Festival 2016 Drømmen om Danmark
Bedste nordiske film 2015 Göteborg International Film Festival 2015 I dine hænder
FIPRESCI AWARD 2015 Göteborg International Film Festival 2015 I dine hænder
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.