enda

Meta Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Næste stop 2018 Production company DK/Kort fiktion
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Production company DK/Spillefilm
Swinger 2016 Production company DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Production company DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Production company DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Production company DK/Spillefilm
Drømmen om Danmark 2015 Production company DK/Dokumentarfilm
Ækte vare 2014 Production company DK/Spillefilm
Samuel's Getting Hitched 2014 Production company DK/Kort fiktion
Mekanikerne 2014 Production company DK/Kort fiktion
Europamestrene 2013 Production company Tv-serie

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best Actor 2018 New York Tribeca Film Festival 2018 Sankt Bernhard Syndikatet
Bedste Manus 2018 New York Tribeca Film Festival 2018 Sankt Bernhard Syndikatet
Bedste lange dokumentarfilm 2017 Chicago Int. Children's Film Festival 2017 Drømmen om Danmark
Bedste dokumentarfilm 2016 Salaam Film & Dialog / Salaam Filmfestival 2016 Drømmen om Danmark
Amnesty Award 2016 Giffoni Film Festival 2016 Drømmen om Danmark
2. pris bedste dokumentar 2016 Giffoni Film Festival 2016 Drømmen om Danmark
Bedste mandlige hovedrolle 2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Sommeren '92
Debutantprisen 2015 Brussels Film Festival 2015 I dine hænder
Bedste nordiske film 2015 Göteborg International Film Festival 2015 I dine hænder
FIPRESCI AWARD 2015 Göteborg International Film Festival 2015 I dine hænder
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.