enda

Nordisk Film Shortcut

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Grøn top 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hjertestart 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mesteren 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
QEDA 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Eliten 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste nyheds- & dokumentarfilm 2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Dannys dommedag
Bedste Fotografering 2013 SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2013 Only God Forgives
Sydney Film Prize 2013 Sydney Film Festival 2013 Only God Forgives
Bedste Film 2013 Kristiansand International Children's Film Festival 2013 Fuglejagten
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.