enda

Reel Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Cutterhead 2019 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Usynligt hjerte 2019 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mystify: Michael Hutchence 2019 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
RBG 2019 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Brakland 2018 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Montparnasse bienvenüe 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stor som en sol 2018 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Holiday 2018 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mads Holger - til farvel 2018 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ága 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Heartstone 2017 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Whitney: Can I Be Me 2017 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Maskiner 2017 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Hobbyhorse Revolution 2017 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Chasing Trane: The John Coltrane Documentary 2016 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Train to Busan 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Efter kærligheden 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste nat i Caracas 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Freeheld 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tangerine 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Victoria 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
James White 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Professor Bieliks hemmelighed 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eskimo Diva 2015 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Noma - My Perfect Storm 2015 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Misfits 2015 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Krop og sjæl 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Duke of Burgundy 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
A Girl Walks Home Alone at Night 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skyerne over Sils Maria 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Der kreis 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det store museum 2014 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Girlhood 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Something Must Break 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min søns familie 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Don Fabijans bekendelser 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Reaching for the Moon 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Free Fall 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Keep the Lights On 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Marina Abramovic: The Artist Is Present 2012 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
No 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Spise sove dø 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Weekend 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pina 2011 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.