enda

RÚV

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Reformisten – den kvindelige imam 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The County 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Krigsfotografen 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
DNA 2019 Produktionsselskab Tv-serie
Valhalla 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fat Front 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En hvid, hvid dag 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cold Case Hammarskjöld 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Under Træet 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den fortabte kriger 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gidseltagningen 2017 Produktionsselskab Tv-serie
The Punk Voyage 2017 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Vinterbrødre 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mercur 2017 Produktionsselskab Tv-serie
Heartstone 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sparrows 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Voldtægt som krigsvåben 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
1864 - brødre i krig 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den forunderlige kvanteverden 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Oscar - 3 dele Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2019 Dokufest Prizren 2019 Reformisten – den kvindelige imam
Best Documentary Award 2019 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2019 Cold Case Hammarskjöld
Camera Justitia Award 2019 Haag, Amnesty Int. Movies that Matter Festival 2019 Cold Case Hammarskjöld
Best Director 2019 Prague, One World Human Rights Film Festival 2019 Cold Case Hammarskjöld
World Cinema Documentary Directing Award 2019 Sundance Film Festival 2019 Cold Case Hammarskjöld
Bedste Instruktør 2018 Transilvania International Film Festival 2018 Vinterbrødre
Best Film - Forward Future Section 2018 Beijing International Film Festival 2018 Vinterbrødre
Bedste Film 2018 Vilnius International Film Festival 2018 Vinterbrødre
Bedste skuespiller 2018 Vilnius International Film Festival 2018 Vinterbrødre
Grand Jury Pris 2018 Angers Premiers Plans 2018 Vinterbrødre
Best Cinematography Debut 2017 Torun, Camerimage 2017 Vinterbrødre
Best Cinematography 2017 Sevilla Festival de Cine 2017 Vinterbrødre
Special Jury Award for Best Director - Bronze 2017 Thessaloniki International Film Festival 2017 Vinterbrødre
Special Mention for the sound of the film 2017 Thessaloniki International Film Festival 2017 Vinterbrødre
FIPRESCI Special Mention 2017 Thessaloniki International Film Festival 2017 Vinterbrødre
Best Actor 2017 Locarno, Festival internazionale del film 2017 Vinterbrødre
Special Mention, Ecumenical Jury 2017 Locarno, Festival internazionale del film 2017 Vinterbrødre
Europa Cinemas Label distribution award 2017 Locarno, Festival internazionale del film 2017 Vinterbrødre
Junior Jury's First Prize 2017 Locarno, Festival internazionale del film 2017 Vinterbrødre
Bedste instruktør 2017 Transilvania International Film Festival 2017 Heartstone
Audience Award 2017 Transilvania International Film Festival 2017 Heartstone
Youth Jury Award for Best Picture 2017 Malmö, BUFF 2017 Heartstone
Lorens Award - Best Producer 2017 Göteborg International Film Festival 2017 Heartstone
Grand Prix - Juryens Hovedpris 2017 Angers Premiers Plans 2017 Heartstone
Audience Award 2017 Angers Premiers Plans 2017 Heartstone
Prix SAFTAS / ERASMUS 2017 Angers Premiers Plans 2017 Heartstone
Best Actor 2016 Marrakech International Film Festival 2016 Heartstone
Special Jury Award - Silver Alexander 2016 Thessaloniki International Film Festival 2016 Heartstone
OCAÑA AWARD TO FREEDOM 2016 Sevilla Festival de Cine 2016 Heartstone
NDR Promotion Pris 2016 Lübeck, Nordische Filmtage 2016 Heartstone
Gold Q Hugo 2016 Chicago International Film Festival 2016 Heartstone
Bedste Instruktør 2016 Warsaw International Film Festival 2016 Heartstone
Ecumenical Jury Award 2016 Warsaw International Film Festival 2016 Heartstone
Special Mention - Hovedrolle 2016 Warsaw International Film Festival 2016 Heartstone
Queer Lion 2016 Venice Days 2016 Heartstone
Special Jury Award 2016 Transilvania International Film Festival 2016 Sparrows
FIPRESCI AWARD 2016 Göteborg International Film Festival 2016 Sparrows
Bedste Film 2015 Les Arcs European Film Festival 2015 Sparrows
Bedste skuespiller 2015 Les Arcs European Film Festival 2015 Sparrows
Bedste Fotografering 2015 Les Arcs European Film Festival 2015 Sparrows
Pressens Pris 2015 Les Arcs European Film Festival 2015 Sparrows
Artistic Achievement Award 2015 Thessaloniki International Film Festival 2015 Sparrows
Bedste Film 2015 Sao Paulo Int. Film Festival 2015 Sparrows
Bedste Manus 2015 Sao Paulo Int. Film Festival 2015 Sparrows
Silver Hugo - New Directors Comp. 2015 Chicago International Film Festival 2015 Sparrows
1-2 Competition Main Award 2015 Warsaw International Film Festival 2015 Sparrows
Bedste Film 2015 San Sebastian International Film Festival 2015 Sparrows
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.