enda

SF Studios Production

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Smuk 2022 Producent DK/Spillefilm
Elsker dig for tiden 2022 Producent DK/Spillefilm
Pagten 2021 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Badehotellet sæson 7 2020 Produktionsselskab Tv-serie
De frivillige 2019 Producent DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
95 2018 Producent
QEDA 2017 Producent DK/Spillefilm
Hjertestart 2017 Koproducent U/Spillefilm
Borg 2017 Koproducent U/Spillefilm
Rita 4 2017 Produktionsselskab Tv-serie

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best Screenplay 2021 Cairo International Film Festival 2021 Pagten
Best Supporting actress 2021 Cairo International Film Festival 2021 Pagten
Best Screenplay 2021 Beijing International Film Festival Festivalen er rykket til september pga. covid 2021 Pagten
Best Supporting actress 2021 Beijing International Film Festival Festivalen er rykket til september pga. covid 2021 Pagten
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.