enda

Udenrigsministeriet

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Den fortabte kriger 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Forhandleren 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lyssky chokolade 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Anklaget for mord 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danmark i Afghanistan 2010 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Mit lille Chile 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nabo til Nordpolen 1985 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Niels Bohr 1985 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Frihedens klokke - en film om N.F.S. Grundtvig 1983 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Slædepatruljen Sirius 1981 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
At danse Bournonville 1979 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Carl Nielsen 1865-1931 1978 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Monarki og demokrati 1976 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kort fra Danmark 1973 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
100.000 stumper vikingeskibe 1972 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Italien 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Island 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Tyrkiet 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Norge 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Grækenland 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Storbritannien 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Canada 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Tyskland 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Holland 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Marshall-hjælp til dansk Skibsfart 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
General Korotkoff 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Danmark 1935 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Danmarksfilmen 1926 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
En Improvisation fra Danmark 1923 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.