enda

Walt Disney Studios Motion Pictures, Denmark

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Vilde Rolf smadrer internettet 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Aladdin 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dumbo 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mary Poppins vender tilbage 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et Spring i Tiden 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jakob og Peter Plys 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Junglebogen 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Finest Hours 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Captain America: Civil War 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alice i Eventyrland: Bag spejlet 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Zootropolis 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Into the Woods 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
McFarland, USA 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tomorrowland 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eventyret om Askepot 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Avengers: Age of Ultron 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Star Wars: The Force Awakens 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Inderst inde 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den gode dinosaur 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alexander og den frygtelige, skrækkelige, sløje, virkelig dårlige dag 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klokkeblomst og legenden om ønskedyret 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Big Hero 6 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Million Dollar Arm 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
I, Frankenstein 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Guardians of the Galaxy 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Maleficent 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Captain America: The Winter Soldier 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klokkeblomst og piratfeen 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Selma 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flyvemaskiner 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frost 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Saving Mr. Banks 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ender's Game 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Thor: The Dark World 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Smølferne 2 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Lone Ranger 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
After Earth 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Iron Man 3 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Oz: The Great and Powerful 3D 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tarok 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Monsters University 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Odd Life of Timothy Green 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Modig 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vilde Rolf 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Django Unchained 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frankenweenie 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Think like a man 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
People like us 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hotel Transylvania 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Total Recall 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
That's my boy 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Amazing Spider-Man 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
21 Jump Street 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Men in Black 3 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
The avengers 3D 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Piraterne! 3D 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
John Carter 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hamilton: I nationens interesse 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Won't Back Down 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Niceville 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bollevenner 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Zookeeper 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Arthurs julegaveræs 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Moneyball 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Girl with the Dragon Tattoo 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Real steel 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
War Horse 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fright night 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Milo på Mars 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Smølferne 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
The roommate 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
The green hornet 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mød min "måske" kone 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gnomeo & Julie 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Biler 2 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
I Am Number Four 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
World Invasion: Battle Los Angeles 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Priest 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bad teacher 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hanna 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Toy story 3 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Salt 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Resident evil: Afterlife 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Drengerøve 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The social network 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Burlesque 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Takers 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
You again 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Other Guys 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Machete 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
TRON: Legacy 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Troldmandens lærling 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Karate kid 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Spis bed elsk 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Prince of Persia: The Sands of Time 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Easy A 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Last Song 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Inside Job 2010 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
The warrior's way 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The stepfather 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Faster 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Tourist 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Profeten 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Legion 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Bounty Hunter 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The last station 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Did you hear about the Morgans? 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Prinsessen og frøen 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Terminator Salvation 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
The proposal 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Engle og dæmoner 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hannah Montana: Filmen 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Confessions of a Shopaholic 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Underworld: Rise of the Lycans 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Zombieland 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Imaginarium of Dr. Parnassus 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Julie & Julia 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Surrogates 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Op 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
G-force 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kapring af Metro 1 2 3 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Doubt 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Pink Panther 2 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Michael Jackson's This Is It 2009 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Drengen i den stribede pyjamas 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bolt 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Beverly Hills chihuahua 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Faubourg 36 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
James Bond - Quantum of Solace 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
High School Musical 3: Senior Year 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Wall-E 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bedtime stories 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Monsters, Inc. 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Løvernes konge 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.