enda

Working Title Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Emma 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cats 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den danske pige 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Everest - 3D 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Teorien om alting 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
The World's End 2013 Produktionsselskab
Green Zone 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nanny McPhee med nye tryllerier 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Soning 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Helt sikkert... måske 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elizabeth: The Golden Age 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Smokin' Aces 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hot fuzz 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
United 93 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tolken 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nanny McPhee - den fortryllende barnepige 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mickybo & Me 2005 Produktionsselskab
Shaun of the Dead 2004 Produktionsselskab
The Shape of Things 2003 Produktionsselskab
Ned Kelly 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ali G Inda House 2002 Produktionsselskab
Ali G Indahouse 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Guruen 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
About a Boy 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
40 Days and 40 Nights 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bridget Jones' dagbog 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kaptajn Corellis mandolin 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
High Fidelity 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
O Brother, Where Art Thou? 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Billy Elliot 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Man Who Cried 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Notting Hill 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rotteræset 1998 Produktionsselskab
The hi-lo country 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elizabeth 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den mægtige Lebowski 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lånerne 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bean - den ultimative katastrofefilm 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fargo 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Romeo bløder 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Robin Hood 1991 Produktionsselskab Tv-film
Høj kærlighed 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
En mand jages 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
En anden verden 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sammy og Rosie gør det 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mit smukke vaskeri 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.