Søren Pedersen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mesteren 2017 2. fotografassistent DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Klubleder DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Forældre 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Fotografassistent DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Kameraassistent Tv-serie
Klassefesten 2 - begravelsen 2014 2. fotografassistent DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Kameraassistent DK/Spillefilm
Skytten 2013 DIT DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Fotografassistent DK/Spillefilm
Antboy 2013 Clapper/loader, 2. unit DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Video-assistent DK/Spillefilm
Dreng 2011 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 DIT DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 B-fotograf DK/Kort fiktion
Kidnappet 2010 Clapper/loader DK/Spillefilm
Søen i spejlet 2010 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Fri os fra det onde 2009 Clapper/loader, 2. unit DK/Spillefilm
Superbror 2009 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Clapper/loader DK/Spillefilm
Solia 2006 Fotografassistent DK/Kort fiktion
1624 V 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Springet 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Deadline 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Familien Gregersen 2004 Clapper/loader DK/Spillefilm
Kysss 2004 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Rembrandt 2003 Clapper/loader DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Clapper/loader DK/Spillefilm
Zakka West 2003 Clapper/loader DK/Spillefilm
Debutanten 2002 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Anja & Viktor 2001 Kameraassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412