Alex Pavlovic

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Aldrig mere i morgen 2017 B-tonemester DK/Spillefilm
Mens vi lever 2017 Lydmix DK/Spillefilm
Historien om Danmark 2017 Lyddesign Tv-serie
I blodet 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 B-tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Flotel Europa 2015 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Mordene på Katarina 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Klumpfisken 2014 Lyddesign DK/Spillefilm
Den perfekte middag 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Chancen 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Skytten 2013 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 B-tonemester DK/Spillefilm
Afterparty 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Tomgang 2013 Lyd Tv-serie
Rytteriet II 2013 Lyddesign Tv-serie
Vildfugl 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Me, myself & Martin Laursen 2012 Lydoptagelser DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 1:3 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 2:3 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Dreng 2011 Assistent DK/Spillefilm
Dirch 2011 B-tonemester DK/Spillefilm
Min smukke datter 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
1/2 revolution 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hjemvendt 2011 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Hjælp, det er jul 2011 Lyd Tv-serie
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Arriettys hemmelige verden 2010 Mixer (dansk version) U/Spillefilm
Rytteriet 2010 Lyd Tv-serie
Med lukkede øjne 2010 Tonemester DK/Spillefilm
Applaus 2009 Lyddesign DK/Spillefilm
Porco rosso 2009 Lydmix U/Spillefilm
Winnie og Karina - The movie 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Træneren 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Romeo & Julius 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Oldboys 2009 Boom operator DK/Spillefilm
My lost generation 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Gaven 2008 Toneassistent DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Lydtekniker (Danmark) DK/Dokumentarfilm
Kurt blir grusom 2008 Lydmix (dansk version) U/Spillefilm
Kaktus 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Mellem træerne 2008 Tonemester DK/Kort fiktion
Der er ingen ende på Vejle 2007 Tonemester DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Toneassistent DK/Kort fiktion
Stuck 2007 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Nice To Meet You 2007 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pigen i kikkerten 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Super latte 2006 Lyd (postproduktion) DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Tre somre 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Re:action 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Flyd mine tårer 2005 Tonemester DK/Kort fiktion
En femmer 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Tvilling 2003 Toneassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412