Tre litteraturfilm med foredrag

Filmen "Ejersbo" om forfatteren Jakob Ejersbo er fra 2015.
LAV ET ARRANGEMENT. Tre events med film og foredrag om forfattere og litteratur er de nyeste tilbud til bibliotekerne fra Auteur Film Events. Instruktørerne bag filmene ”Væbnet med ord og vinger”, ”Ejersbo” og ”Dreaming Murakami” er klar til at deltage i visningsarrangementer med deres film.

"Film og foredrag om litteraturens væsen" er titlen på Auteur Films aktuelle tilbud, som henvender sig til biblioteker og kulturhuse. Tilbuddet går ud på, at facilitere arrangementer, som præsenterer publikum for portrætfilm om forfattere, og efterfølgende lader filmenes instruktører fortælle om den svære kunst at lave dokumentarfilm om kendte personligheder fra litteraturens verden.

Auteur Film Events står for bookingen og har lavet forhåndsaftaler for hele 2019 med instruktørerne Torben Skjødt Jensen (”Væbnet med ord og vinger”), Christian Holten Bonke (”Ejersbo”) og Nitesh Anjaan (”Dreaming Murakami”). Til filmen om Murakami kan bibliotekerne også booke oplæg med filmens hovedperson, oversætteren Mette Holm, samt tilkøbe sig adgang til visning af den debat, som fandt sted med journalist Kim Skotte som vært ved filmens premiere.

Arrangementerne kan bookes nu og i hele 2019.

Filmene kan vises fra Filmstriben af de biblioteker, der abonnerer på ’Filmstriben På biblioteket’. 

Andre biblioteker kan købe adgang til engangsvisning af filmene hos Auteur Film Events.

Hent tilbuddet ”Film og foredrag om litteraturens væsen” i boksen til højre. 

Auteur Film har fået udviklingsstøtte fra DFI og Instruktørsammenslutningen til at fremme film-events, som bringer publikum helt tæt på en film og dens skaber. Læs også DFI-artiklen "Auteur laver filmevents med bibliotekerne".
 
Kontakt Auteur Film Events:
Niels Elbæk: T: 24 48 79 40 / E: niels.auteurfilm@gmail.com.
Website: www.auteurfilm.dk.

Læs om filmene i Filmdatabasen: