Kommende spil

Rebots / primo 2022

Genre: Byggespil/simulator
Platform: PC/Mac/mobil/ konsoller og VR platforme
Producent: Unleash ApS (binavn FlatPonies ApS) 

REBOTS er en form for konstruktionsspil, hvor spilleren skal varetage rollen som manager, der står for klargøringen af planeter, så de bliver beboelige for rumvæsener, der står over for at migrere. Dette kræver, at man kan designe og programmere en lille hær af robotter, så de kan justere levevilkårene, så de passer til den specifikke arts behov (’terraforming’). 
Spillets stil er stærkt stiliseret, med humoristisk forenklede (flat shaded) 3D modeller, der er med til at give en lidt cartoony stil.

Figment Creed Valley / Primo 2022

Genre: Musikalsk action-adventure
Platform: PC, konsoller, mobil og streaming 
Producent: Bedtime Digital Games ApS

FIGMENT: CREED VALLEY er et humoristisk spil, der på metaforisk vis udspiller sig inde i hovedet, som var hjernen et sted, man kunne besøge og handle i, og hvor spilleren kan konfrontere fjender inspireret af de statistisk mest gængse ting at have mareridt om. I spillet er Det moralske kompas splittet, og dets fire hjørnesten er spredt for alle vinde (Medfølelse, Visdom, Retfærdighed & Værdighed). Spillets visuelle stil giver associationer til håndmalet 2D illustration, selvom spilverdenen er 3D. 

The Forest Quartet / Januar 2022

Genre: Musikalsk puzzle adventure
Platform: PC og konsoller
Producent: Mads & Friends

THE FOREST QUARTET er et stemningsmættet historiedrevet musikalsk gådespil. Spillet handler om en dynamisk jazzkvartet af tætte venner, der har valgt at leve langt ude i skoven, da de inspireres af naturen. Men spillet starter i perioden efter, at sangerinden er omkommet i en ulykke, og de tre efterladte musikere står over for at gennemføre en mindekoncert. Men savnet har fået de tre musikere til at isolere sig i deres skovhuse, og sorgen har fået dem til at tabe lysten til musik. Spilleren har nu rollen som sangerindens tilbagevendte ånd, der skal hjælpe musikerne med at finde den vej, der hver især kan give dem livsgnisten tilbage og lysten til at spille.

Ny i musikken / Februar 2022

Genre: Musiklæringsspil for børn
Platform: Mobile platforme og PC
Producent: FarKo Productions ApS

NY I MUSIKKEN er et historiedrevet spil for børn i aldersgruppen 6-10 år. På en intuitiv måde lærer de musikkens grundbegreber gennem en historie, interaktioner og 7 minigames, der gradvis indlærer relationen mellem musik som lyd, og musik, som noget der kan være noteret som noder. Spillet er bygget op om en humoristisk fortælling om en ugle, som finder et nodeark, han ikke kan læse. Han finder hjælp hos 7 dyr, som lærer ham noget fra nodearket, så han til sidst kan læse det og spille musik.

Jack the Riddler / Marts 2022

Genre: Co-op Læringsspil
Platform: Web
Producent: Ahoot Media IVS 

JACK THE RIDDLER er et co-op læringsspil til at træne mundtlig kommunikation i engelskundervisningen i udskolingen. Eleverne spiller Chloe Chase og Arthur Armstrong, som forsøger at opklare en serie af mystiske kidnapninger. Deres efterforskning leder dem dybt ned i det victorianske Londons underverden, hvor de opklarer en række gåder lagt ud af den mystiske “Jack the Riddler”.

Mus & Kran

Genre: Børnespil
Platform: Mobil/tablets/Nintendo Switch
Producent: Those Eyes ApS

MUS & KRAN er et børnespil til de 6-7-årige, og handler om de to venner ’mus’ og ’KRAN’. Mus er en nysgerrig lille mus i kedeldragt, og KRAN en stor og levende kran, der nok er stærk, men ikke tør helt så meget som den lille mus. Begge er mere end almindeligt begejstrede for maskiner og værktøj, og ethvert nyt eventyr begynder med udsigten til at få fat på et nyt stykke funklende værktøj. Spillet foregår i et havnemiljø inspireret af den gamle Nordhavn i København, hvor både fiskere, skrotplads og industri kunne findes side om side. 

Snowfall / Maj 2022

Genre: Rollespil med historisk indhold
Platform: PC/Mac, konsoller, tablets
Producent: PortaPlay ApS

SNOWFALL er et spil om at være i midten af en voldelig konflikt, og om de valg som ekstreme situationer sætter et menneske i. Spillet foregår i februar 1945 i Sønderjylland, og er inspireret af virkelige hændelser. Spilleren har rollen som kvinden Gerda, som er sygeplejerske, og som hvirvles ind i et udfordrende forløb. Hendes mand er aktiv i modstandskampen, men han bliver taget til fange, og nu skal spilleren forsøge at redde ham. Spillet blander elementer af interaktiv historiefortælling og strategisk rollespil med dialog baserede valg, der kan have både kortsigtede og langsigtede konsekvenser. 

Rytmos / August 2022

Genre: Musikalsk puzzle spil
Platform: Mobile platforme
Producent: Floppy Club ApS 

I RYTMOS laver du musik ved at løse puzzles. Gennem spillet bliver man introduceret til instrumenter og stilarter fra rundt om i verden og deres tilhørende klangunivers. Spillet opbygning er som en serie ’planeter’ eller fritsvævende terninger, som hver især rummer seks puzzles. Et løst puzzle vil begynde at spille små rytmiske og melodiske lyde, alt efter hvordan spilleren vælger at løse det. I takt med at flere puzzles løses, smelter lydene sammen, og til sidst vil der være opstået en hel musikalsk og unik komposition. 

Universe / November 2022

Genre: Puzzle adventure
Platform: PC og konsol
Producent: Geometric Revolution IVS

UNIVERSE udfordrer spillerens forestillingsevne, og frister med gåder, der ofte vandrer tæt på et logisk paradoks, men som alligevel lader sig løse, når man for alvor forstår spillets usædvanlige lovmæssigheder. Spillets visuelle univers præsenterer sig som et åbent mysterium, der på den ene side tydeligt er sci-fi på fremmede planeter over store afstande, men som samtidig giver mindelser om insekternes miniatureverden.

Forgotlings / Februar 2023

Genre: Historiedrevet rollespil (Fantasy RPG)
Platform: PC og konsol (primært Nintendo Switch)
Producent: Forgotton Anne Productions ApS

FORGOTLINGS foregår i det samme eventyrunivers som selskabets tidligere spil ”Forgotton Anne”, og begge spil giver oplevelsen af at befinde sig inde i en 2D animationsfilm med reference til både Disney og Miyazaki. FORGOTLINGS foregår i ”Forgotten Lands” – stedet hvor alle de ting, vi mennesker har glemt, lever videre som ”Forgotlings”.  Spilleren styrer karakteren Fig – en levende træ-tegnedukke, som lever i en underverden med klaner, som hver har deres værdier og idealer.