Premiere på Antboy 3

PREMIERE. Ask Hasselbalchs trilogi om den myrebidte superhelt når sin finale med premieren på "Antboy 3" torsdag den 11. februar.

Hasselbalchs tredje og sidste film om Antboy kombinerer på bedste Frankenstein-vis seriens mest karakteristiske elementer og griber tilbage til venskabstematikken og tonen fra den første film. Ifølge skaberen er resultatet en ægte "Antboy"-film, der blot har fået et ekstra skud steroider og action.

"Der kommer mere karakterdybde, mere action, flere problemstillinger, mere comic book-stil" – Ask Hasselbalch

"Der kommer mere karakterdybde, mere action, flere problemstillinger, mere comic book-stil. Det er en slags Frankenstein-monsterfilm, hvor alle elementerne bliver kombineret," fortalte Ask Hasselbalch i et interview i sommer.

Se videointerview med instruktør Ask Hasselbalch: Nu kommer den sidste Antboy-film  

Det er sommer, Middellund ånder fred og idyl, og Myredrengen Pelle nyder livet med kæresten Ida. Måske er tiden inde til at lægge sin identitet som forbryderbekæmper på hylden, pakke superheltedragten af vejen og i stedet være en helt normal teenager på efterskole. Så let skal det dog ikke gå. 

Filmen er instrueret af Ask Hasselbach og har Oscar Dietz , Nicolas Bro og Paprika Steen i de bærende roller som henholdsvis Antboy, Loppen og Alicia Dufort. Filmen er produceret af Lea Løbger for Nimbus Film med støtte fra Det Danske Filminstitut. 

Filmen kan opleves i landets biografer fra torsdag den 11. februar. 

Trailer