Søren Kragh-Jacobsen laver ny film

I PRODUKTION. Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster er i hovedrollerne i Søren Kragh-Jacobens kommende spillefilm 'Lille sommerfugl', der har forventet biografpremiere 5. november 2020.

I filmen inviterer den stædige landmand og svineavler Ernst og hans livsledsager Louise til guldbryllup i det lokale forsamlingshus med både dansktop musik og svingom. Men familien bærer på flere hemmeligheder, og Ernst gemmer på den største... I løbet af én lang festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften pibler sandhederne frem, og familien sættes på den ultimative prøve.

Søren Kragh-Jacoben står blandt andet bag filmklassikere som 'Vil du se min smukke navle?', 'Gummi-Tarzan', 'Drengene fra Sankt Petri' og 'Mifunes sidste sang', som han vandt Sølvbjørnen for på filmfestivalen i Berlin. Han er desuden én af de fire originale dogmebrødre sammen med Lars von Trier, Thomas Vinterberg og Kristian Levring.

'Lille sommerfugl' produceres af Eva Jakobsen, Mikkel Jersin og Katrin Pors for Snowglobe i ko-produktion med islandske Pegasus Pictures. Filmen er støttet af blandt andet Filminstituttet, FilmFyn samt Nordisk Film & TV Fond.

Der er forventet dansk premiere 5. november 2020.