enda

Adam Klemens

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mænd og høns 2015 Dirigent DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Dirigent DK/Spillefilm
Albert 2015 Dirigent DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Dirigent DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Dirigent DK/Spillefilm
Cairo skrald 2009 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Dirigent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.