enda

Allan Hyde

(1989 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Askedrengen - I troldekongens sal 2018 Prins Fredrik U/Spillefilm
Ballerina 2017 Victor U/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Silas Tv-serie
Sange i solen 2017 Manuskript DK/Spillefilm
Hundeliv 2016 William DK/Spillefilm
Sombra 2016 Manuskript DK/Kort fiktion
Anton90 2015 Anton Tv-serie
Heartless 2 2015 Pieter Stockman Tv-serie
Sommeren '92 2015 Flemming Povlsen DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Michael Tv-serie
Hjem 2015 Kyle U/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Peter DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Davin DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Elevrådsformand Tv-serie
Jeanne d'Arc 2015 Manuskript DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Pieter Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Frank DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Ung Jakob DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Peter DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Fisker DK/Spillefilm
Natten er ung 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Simon Østergaard Tv-serie
B 2014 Manuskript DK/Kort fiktion
Adils krig 2014 Manuskript DK/Kort fiktion
Mommy 2013 Lucas DK/Kort fiktion
Kødkataloget 2013 Jonas Tv-serie
Skovens hemmelige rige 2013 Nod U/Spillefilm
Grusomme mig 2 2013 Antonio U/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Tobias DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Andreas Tv-serie
Implosion 2009 Thomas DK/Kort fiktion
En forelskelse 2008 Carsten DK/Kort fiktion
Space chimps 2008 Komet U/Spillefilm
Album 2008 Martin Lund Jensen, 1980 Tv-serie
Horton og støvfolket Hvem 2008 Lille Bo U/Spillefilm
Teenage mutant ninja turtles 2007 Donatello U/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Max Tv-serie
Fartstriber 2005 Striber U/Spillefilm
Kirikou og de vilde dyr 2005 Stemme U/Spillefilm
Polar-ekspressen 2004 Helte-dreng (Tom Hanks) U/Spillefilm
Thunderbirds 2004 Fermat U/Spillefilm
Peter Pan - Tilbage til Ønskeøen 2002 Kanin U/Spillefilm
Et juleeventyr 2001 Barnestemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.