enda

Anders Barlebo

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En helt almindelig familie 2019 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 1. instruktørassistent Tv-serie
Bedre skilt end aldrig 2016 1. instruktørassistent Tv-serie
Krigen 2015 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Afvej 2015 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Arvingerne 1 2014 Instruktørassistent Tv-serie
Rodløs 2014 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Kvinden i buret 2013 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Indspilningsleder Tv-serie
Kapringen 2012 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 1. instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Tabu 2012 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Forbandelsen 2012 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Anstalten 2011 Instruktørassistent Tv-serie
Dirch 2011 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Parterapi 2010 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Produktionsleder Tv-serie
Se min kjole 2009 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 1. instruktørassistent Tv-serie
Karla og Katrine 2009 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Album 2008 1. instruktørassistent Tv-serie
Lille soldat 2008 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Instruktørassistent DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Fidibus 2006 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Drabet 2005 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Produktionsleder Tv-serie
Brødre 2004 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Dogville 2003 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Arven 2003 Location scout DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Produktionsleder Tv-serie
Fruen på Hamre 2000 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ved Stillebækken 1999 Indspilningsleder Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.