enda

Anders Bloch-Rose

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Conforming DK/Spillefilm
Sig det' løgn, Luis 2018 Grading U/Spillefilm
Før frosten 2018 DIT DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Colorist DK/Spillefilm
Fantasten 2017 Colorist DK/Spillefilm
Forældre 2016 Grading DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Colorist Tv-serie
Krummerne - alt på spil 2014 Colorgrading DK/Spillefilm
Tarok 2013 Colorist DK/Spillefilm
Volcano 2012 Colorist U/Spillefilm
Nexus 2012 Colorist DK/Kort fiktion
Labrador 2012 Kameraoperatør (Arriscan) DK/Spillefilm
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Colorist U/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Compositing DK/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 Colorist DK/Spillefilm
Noter fra kælderen 2011 Colorist DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 Colorist DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Colorist (trailer) DK/Spillefilm
Dirch 2011 Daglige print DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Colorist DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Daglige print DK/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 Kolorist DK/Spillefilm
Submarino 2010 Arriskanning DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Digital dailies DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Colorgrading Tv-serie
Monsterjægerne 2009 Kameraoperatør (Arriscan) DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Kameraoperatør (Arriscan) DK/Spillefilm
Superbror 2009 Digital scanning DK/Spillefilm
Album 2008 Colorgrading Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Colorgrading Tv-serie
Genskabelsen 2006 Colorist DK/Kort fiktion
Nordkraft 2005 One light DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Colorgrading Tv-serie
Løjserne 2001 Online-klipper Tv-serie
Otto er et næsehorn Colorist DK/Spillefilm

Som Anders Bloch Jensen

Title År Funktion Category
Den sorte Madonna 2007 Digital dailies DK/Spillefilm
Jar City 2006 Kolorist U/Spillefilm
Fidibus 2006 Daglige print DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Bestlight DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Kolorist DK/Spillefilm
Forventningens glæde 2004 Colorist DK/Kort fiktion
Drengene fra Skt. Judes 2003 Daglige print U/Spillefilm
Stjernekigger 2002 Online-klipper DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.