enda
Person

Anders Frithiof August

(1978 – )

Manuskriptforfatter. Født 15/6 1978. Uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole i 2007. Har skrevet manuskripter til både tv-serier, spille-, kort- og dokumentarfilm.

August har skrevet manuskript til kortfilmen ''Grisen'' (2008), som var nomineret til en Oscar for bedste kortfilm, samt blandt andet spillefilmene ''Superclásico'' (2011), ''Dirch'' (2011) og ''Sommeren ''92'' (2015).

Til tv har August skrevet manuskript til serier som ''Lærkevej'' (2009), ''Arvingerne'' (2014) og ''Bedrag'' (2016).
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Faldet 2022 Manuskriptkonsulent DK/Dokumentarfilm
Marco Effekten 2021 Manuskriptforfatter DK/Spillefilm
Miss Osaka 2021 Kreativ konsulent DK/Spillefilm
7 Years of Lukas Graham 2020 Manuskriptkonsulent DK/Dokumentarfilm
Lykke-Per 2018 Manuskript DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Episodeforfatter Tv-serie
The Model 2016 Manuskriptforfatter DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Episodeforfatter Tv-serie
Nøgle hus spejl 2015 Manuskript DK/Spillefilm
Sommeren ''92 2015 Manuskript DK/Spillefilm
Et hjem i verden 2015 Manuskriptkonsulent DK/Dokumentarfilm
Guldkysten 2015 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Manuskriptforfatter Tv-serie
Fuglejagten 2012 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Manuskript DK/Spillefilm
Dirch 2011 Manuskriptforfatter DK/Spillefilm
Camping 2009 Manus DK/Spillefilm
The Devilles 2009 Manus DK/Dokumentarfilm
Lulu & Leon 2009 Manus Tv-serie
Applaus 2009 Manuskriptforfatter DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Episodeforfatter Tv-serie
Grisen 2008 Manus DK/Kort fiktion
Comeback 2008 Dramaturg DK/Spillefilm
Der er ingen ende på Vejle 2007 Manus DK/Kort fiktion
Store planer 2005 Clapper/loader, 2. unit DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Clapper, 2. unit DK/Spillefilm
De lydløse Manuskriptforfatter DK/Spillefilm