enda

Anders Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den anden verden 2016 Focus puller Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Kameraassistent Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Focus puller Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Kartellet 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Bitter Pille 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Tidsrejsen 2014 B-fotograf Tv-serie
MGP Missionen 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
Alle for to 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Talenttyven 2012 Focus puller DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Focus puller Tv-serie
Lykke 2011 B-fotograf Tv-serie
Limbo 2011 Focus puller Tv-serie
Karla og Jonas 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Musikkoordinator DK/Kort fiktion
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Julefrokosten 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Album 2008 Musikkoordinator Tv-serie
Livvagterne 2008 Fotografassistent Tv-serie
Guldhornene 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Focus puller Tv-serie
Krøniken 2004 Focus puller Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Focus puller Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.