enda

Andrea King

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En chance til 2015 Foley artist DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Foley artist DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Foley artist DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Foley artist U/Spillefilm
Borgen 2 2011 Foley artist Tv-serie
Camping 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Foley artist, 2. unit DK/Spillefilm
Gud, lugt og hende 2008 Foley artist U/Spillefilm
To verdener 2008 Foley artist DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Foley artist DK/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 Foley artist U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.