enda

Andreas Engel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Peter Pix (oversigt) 2013 Belyser Tv-serie
Peter Pix: Dugen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Violinen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Bilen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pingvinen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Gaven 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Ægget 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kærestebrevet 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix - Skoen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kagen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pudekamp 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Rita 2 2013 Belyser Tv-serie
Peter Pix: Papkassen 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Rita 1 2012 Belysningsmester Tv-serie
9 meter 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Forbrydelsen III 2012 Belysningsmester Tv-serie
Borgen 2 2011 Belysningsmester Tv-serie
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Belyser DK/Spillefilm
Nedenunder 2009 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Forbrydelsen II 2009 Belyser Tv-serie
Pagten 2009 Lyssætter Tv-serie
Kærestesorger 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Sommer 2008 Belyser Tv-serie
Frode - og alle de andre rødder 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gaven 2008 Belyser DK/Spillefilm
Remix 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Belyser Tv-serie
To verdener 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Prelight DK/Spillefilm
Lysets nøgle 2007 Lys Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Nynne 2006 Lyssætter Tv-serie
Krummerne - så er det jul igen 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Lotto 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Belyser Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.