enda

Andreas Holtti

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 Lyddesigner Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Lyddesign Tv-serie
Bedrag 1 2016 Lyddesign, Musik-supervisor Tv-serie
Bedrag 2 2016 Lyddesign, Musik-supervisor Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Lyddesign Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Lyddesign Tv-serie
Borgen 3 2013 Lyddesign Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Tonemester Tv-serie
Lykke 2011 Lyd Tv-serie
Borgen 1 2010 Lyddesign Tv-serie
Pagten 2009 Lyd Tv-serie
Mille 2009 Lydklipper Tv-serie
Sommer 2008 Lyd Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Lyd Tv-serie
Krøniken 2004 Lydklipper Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Lydklipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.