enda
Person

Andreas Jessen

(1989 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Calamity Jane – Vestens vilde datter 2021 Stemme U/Spillefilm
Alfa 2020 Adam Tv-serie
Valhalla 2019 Balder DK/Spillefilm
Mercur 2017 Flemming Vestergaard Tv-serie
Ballerina 2017 Rudolf U/Spillefilm
Den anden verden 2016 Prinsen Tv-serie
Tordenskjold & Kold 2016 Ung kadet, 2 DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Felix Enevoldsen Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Jacob DK/Spillefilm
ParaNorman 2012 Alvin U/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Marias date DK/Spillefilm
Thor - legenden fra Valhalla 2011 Thor U/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Maximillian Løvenkranz Tv-serie
Transit 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Pas på pelsdyrene 2010 Stemme U/Spillefilm
H*A*S*H 2009 Pinky Tv-serie
Pipungerne - Hittebarnet 2009 Stemme DK/Kort fiktion
Prinsessen og vagten 2009 Stemme DK/Kort fiktion
Pipungerne - Mus på stribe 2009 Stemme DK/Kort fiktion
Hundehotellet 2009 Dave U/Spillefilm
Mig & Che 2007 Che DK/Kort fiktion
Cecilie 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Polar-ekspressen 2004 Kloge Åge (Eddie Deezen) U/Spillefilm
Spy Kids 3-D: Game Over 2003 Juni Cortez U/Spillefilm
Plan B 2002 Mikkel Tv-serie
Spy Kids 2 - Drømmenes ø 2002 Juni Cortez U/Spillefilm
H. C. Andersen: Der var engang... 2002 Stemme Tv-serie
Niels Neutron - det lille geni 2001 Niels Neutron U/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Tsatsiki U/Spillefilm
Svanen med trompeten 2001 Stemme U/Spillefilm
Spy Kids 2001 (Daryl Sabara) U/Spillefilm
Monas verden 2001 Dreng DK/Spillefilm
Udenfor 2000 Aksel DK/Kort fiktion
Kejserens nye flip 2000 Tipo U/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Casper Berthelsen Tv-serie
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Tsatsiki U/Spillefilm
Ilddaab 1999 Lægens søn DK/Kort fiktion