enda

Andreas Schou Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
R 2010 Digital intermediate DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Digital intermediate DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Digital intermediate DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Digital intermediate DK/Spillefilm
Flugten 2009 Digital intermediate DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Udskydning DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Digital intermediate DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Udskydning DK/Spillefilm
To verdener 2008 Udskydning DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Udskydning DK/Spillefilm
Gaven 2008 Udskydning DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Udskydning DK/Spillefilm
Fighter 2007 Udskydning DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Udskydning DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.