enda

Anja Farsig

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Klipper DK/Spillefilm
Håbet 2018 Klipper Tv-serie
Mandefald 2017 Klip Tv-dokumentar
Arvingerne 3 2017 Klipper Tv-serie
Bedrag 1 2016 Klipper Tv-serie
Bedrag 2 2016 Klipper Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Klipper Tv-serie
Norskov 1 2015 Klipper Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Klipper Tv-serie
Dicte 1 2013 B-klipper Tv-serie
Rita 2 2013 Klipper Tv-serie
Succesjægerne 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Pendlerkids 2012 Klipper Tv-serie
Min smukke datter 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Rosa Morena 2011 Klip DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 2010 Klip DK/Kort fiktion
Fire muslimske stemmer 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Kidnappet 2010 B-klipper DK/Spillefilm
Prut og Pølle - jagten på far 2009 Klipper Tv-serie
Album 2008 Klip Tv-serie
Noget for noget 2007 Klip DK/Kort fiktion
Hvid nat 2007 B-klipper DK/Spillefilm
Julie - Dag og nat 2007 Klipper DK/Dokumentarfilm
Klovn 2005 Klip Tv-serie
Forsvar 2003 Klip Tv-serie
Rembrandt 2003 B-klipper DK/Spillefilm
Polle Fiction 2002 Klip DK/Spillefilm
Villar - Manuelas børn 2002 Klip DK/Kort fiktion
Ikke høre, ikke se... 2002 Klip DK/Kort fiktion
Langt fra Las Vegas 2001 Klip Tv-serie
The wake 2000 Klip DK/Eksperimentalfilm
Trapper 2000 Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.