enda

Anja Wessel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I krig & kærlighed 2018 Scenograf DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Produktionsdesign, Kostumedesigner Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Art director Tv-serie
Mercur 2017 Regi Tv-serie
Undercover 2016 Scenograf DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Art director Tv-serie
Sommeren '92 2015 Art director DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Chefrekvisitør Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Art director Tv-serie
Peter Pix (oversigt) 2013 Produktionsdesign Tv-serie
Peter Pix - Skoen 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Peter Pix: Vækkeuret 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Peter Pix: Papkassen 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kagen 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Peter Pix: Dugen 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Peter Pix: Violinen 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Peter Pix: Bilen 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pudekamp 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pingvinen 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Peter Pix: Gaven 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Peter Pix: Ægget 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kærestebrevet 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Pendlerkids 2012 Instruktørassistent, Regi Tv-serie
Limbo 2011 Produktionsdesign Tv-serie
Her bor Jensen 2010 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Forbrydelsen II 2009 Produktionsdesign Tv-serie
Simon & Malou 2009 Scenograf DK/Spillefilm
Sommer 2008 Produktionsdesign, Rekvisitør Tv-serie
Tempelriddernes skat II 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Set rekvisitør DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Chefrekvisitør, Påklæder DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Mørke 2005 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Rekvisitørassistent (2. unit) DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Rekvisitør DK/Spillefilm
Zakka West 2003 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Baby 2003 Rekvisitør DK/Spillefilm
Når lysterne tændes 2001 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.