enda

Anne Mette Juul

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Kostumier DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Kostumier DK/Spillefilm
Mercur 2017 Kostumier Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Kostumeassistent DK/Spillefilm
1864 2014 Kostumeassistent Tv-serie
Broderskab 2010 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Kostumier DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Kostumier DK/Spillefilm
To verdener 2008 Kostumier DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Kostumier DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Kostumer DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Kostumier DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Springet 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Kostumier DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.