enda

Anne Rudbæk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Line producer DK/Spillefilm
Før frosten 2018 Line producer DK/Spillefilm
Mercur 2017 Line producer Tv-serie
Norskov 2 2017 Line producer Tv-serie
Alle for tre 2017 Line producer, Produktionsleder DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Produktionsleder Tv-serie
Norskov 1 2015 Line producer Tv-serie
Fasandræberne 2014 Produktionsleder (Danmark) DK/Spillefilm
Carmen & Colombo 2011 Line producer Tv-serie
Anstalten 2011 Line producer Tv-serie
Hvor fanden er Herning? 2009 Produktionsleder Tv-serie
Storm 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Frunk 2003 Line producer DK/Kort fiktion
Til højre ved den gule hund 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Trækfugle 2001 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Produktionsleder, Produktionsassistent Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Lærerinde, Produktionsassistent Tv-serie
Ørnens øje 1997 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.