enda

Anne Skamris

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 B-fotograf DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Kameraassistent Tv-serie
Gidseltagningen 2017 B-fotograf, 2. kamera Tv-serie
Mercur 2017 Kameraassistent Tv-serie
Alle for tre 2017 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 B-kameraoperatør Tv-serie
Shelley 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Focus puller DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 B-fotograf Tv-serie
Riders 2015 B-fotograf DK/Kort fiktion
I dine hænder 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Fotografassistent Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Sort Sol 2014 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Chancen 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Ækte vare 2014 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 B-fotograf, 2. kamera DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Fotograf Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Fotografassistent DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Clapper/loader DK/Spillefilm
Sidste weekend 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
Tarok 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
In Absentia 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
Talenttyven 2012 2. fotografassistent DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Clapper/loader DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Clapper/loader DK/Spillefilm
Limbo 2011 Video-assistent Tv-serie
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Clapper/loader DK/Spillefilm
Det meste af tiden 2009 Focus puller DK/Kort fiktion
Lille soldat 2008 2. fotografassistent DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Kameraassistent Tv-serie
Vaskekælderen 2006 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.