enda

Anne Sofie Espersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Beate Tv-serie
Far til fire på toppen 2017 Louise DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Jackie Tv-serie
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Gitte DK/Spillefilm
Rodløs 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Big Hero 6 2014 Cass U/Spillefilm
Borgen 3 2013 Karoline Friis Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Karen DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Rigmor Kjær DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Kirsten Glad Tv-serie
Frit fald 2011 Susan DK/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Toft Tv-serie
Livvagterne 2008 Lene Nørrevang Tv-serie
2900 Happiness 2007 Beatrice von Stjerne Tv-serie
Rembrandt 2003 Bartender DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Heidi Tv-serie
Skjulte spor 2000 Anne, Nickys kæreste Tv-serie

Som Anne Sofie Byder

Title År Funktion Category
Headhunter 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Camilla Nymann DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Mørke 2005 Sonja DK/Spillefilm
Klovn 2005 Lotte, Stig Rossens kæreste Tv-serie
Tid til forandring 2004 Gry DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.