enda

Balthazar Hertel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Usynligt hjerte 2019 Fotograf DK/Spillefilm
Kirsebæreventyret 2019 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Cutterhead 2019 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Anton90 2015 Fotograf Tv-serie
Tag stilling 2014 Fotograf DK/Reklamefilm
Under broer 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Dicte 2 2014 Fotograf Tv-serie
Forhandleren 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Escort 2013 Stills, Fotograf DK/Kort fiktion
Sne 2013 Stills, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Balladen om Bolette 2011 Foto DK/Kort fiktion
Til alle mine venner 2010 Fotograf DK/Kort fiktion
Benja 2009 Foto DK/Kort fiktion
Krysters kartel 2009 Foto Tv-serie
No Right Turn 2009 Belyser DK/Spillefilm
Dinosaurs Will Die 2009 Fotograf DK/Kort fiktion
Simon & Malou 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Belysningsassistent, Belyser Tv-serie
Evigt elskes kun det tabte 2008 Foto DK/Kort fiktion
Himmerland 2008 Stills, Belyser DK/Spillefilm
Snooze 2008 Fotograf DK/Kort fiktion
Dig og mig 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Panser 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Gå med fred Jamil 2008 Lyssætter DK/Spillefilm
Om natten 2007 Stills DK/Kort fiktion
Yallahrup færgeby 2007 Belysningsmester Tv-serie
Goodbye Bluebird 2007 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Manden fra Panama 2007 Fotograf DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Belysningsmester Tv-serie
Kollegiet 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
Første person ental 2006 Lys DK/Kort fiktion
En aften i Operaen 2006 Belysningsmester, Stillfotograf DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Den onde lejer 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Lommebogen 1999 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.