enda

Bobby Hess

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Landet af glas 2018 Foley-klipper, Lyd (trailer) DK/Spillefilm
Big Time 2017 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
I fars hænder 2017 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Tinkas juleeventyr 2017 Lydklipper Tv-serie
Juleønsket 2015 Lyddesign Tv-serie
Storm starter i skole 2015 Lyddesign Dokumentarserie
Badehotellet 2 2015 Tonemester Tv-serie
Moussa Diallo - manden og musikken 2015 Lydmix DK/Dokumentarfilm
The Man Who Saved the World 2014 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er mørkeræd 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er genert 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Vi er kærester 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg keder mig 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er misundelig 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er sur 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Badehotellet 1 2013 Lyddesign Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Günther DK/Spillefilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Tonemester (postproduktion), B-tonemester DK/Spillefilm
Lyssky chokolade 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Byen ved verdens ende 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Verdens bedste kok 2011 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Testamentet 2011 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Promise 2010 Lyd DK/Kort fiktion
En familie 2010 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Musen 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Bogota forvandling 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mumbai Disconnected 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tine på tværs 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Profetia 2009 Tonemester DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Tonemester (postproduktion) Tv-serie
Vølvens forbandelse 2009 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Eye for eye 2008 Tonemester, Re-recording mixer DK/Spillefilm
Preludium 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Så kort og mærkeligt livet er 2008 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Oskar & Josefine 2005 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Lydklipper Tv-serie
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Boom operator DK/Spillefilm
Veninder 2005 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 B-tonemester DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Lydmix Tv-serie
Askepop - the Movie 2003 Boom operator DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Lydmix Tv-serie

Som Hansjörg "Bobby" Hess

Title År Funktion Category
Fra Thy til Thailand 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Nybegynder 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Veninder 2005 Lyd DK/Spillefilm
Velkommen til Danmark 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.