enda

Carsten Bjørnlund

(1978 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
QEDA 2017 Fang Rung og Gordon Thomas DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Frederik Grønnegaard Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Frederik Grønnegaard Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Sig selv Tv-serie
Rita 3 2015 Rasmus Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Frederik Grønnegaard Tv-serie
All Inclusive 2014 Anders DK/Spillefilm
Big Hero 6 2014 Alistair Krei U/Spillefilm
Rita 2 2013 Rasmus Tv-serie
Skytten 2013 Adam Larsen, operativ chef, PET DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Rasmus Tv-serie
Labrador 2012 Oskar DK/Spillefilm
The Forest 2011 Mand DK/Kort fiktion
ID:A 2011 Martin DK/Spillefilm
Det grusomme udefra 2011 Karl U/Spillefilm
Skinke 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den som dræber 2010 Adam Krogh Tv-serie
Smukke mennesker 2010 Kunde hos prostitueret DK/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Major Christian Søgaard Tv-serie
Pagten 2009 Jens Tv-serie
En enkelt til Korsør 2008 Rasmus DK/Spillefilm
Sommer 2008 Danny Tv-serie
Album 2008 Lars Rolsted, 1989 Tv-serie
Comeback 2008 Jakob DK/Spillefilm
Knus 2007 Onkel DK/Kort fiktion
Mors dreng 2007 Læreren DK/Kort fiktion
Ynglinge 2006 Moderens kæreste DK/Kort fiktion
Hej hej Nikolaj 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tre somre 2006 Peter DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Per Willemoes Tv-serie
Den rette ånd 2005 Johnny Rasmussen DK/Spillefilm
Lad de små børn... 2004 Ulrik DK/Spillefilm
Bokseren 2003 Johnny DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Patrik Larsen Tv-serie
Arven 2003 Henrik Jansson DK/Spillefilm
De udstillede 2000 Smuck DK/Dokumentarfilm
Hotellet 2000 Victors håndlanger Tv-serie
Skjulte spor 2000 Bjarne "Bambino" Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.