enda

Carsten Holst

(1967 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Executive producer DK/Spillefilm
Rejsen 2017 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Dicte 3 2016 Co-producer Tv-serie
Den store prøve 2014 Produktion DK/Kort fiktion
Loftet 2014 Produktion DK/Kort fiktion
Den perfekte middag 2014 Producer DK/Kort fiktion
Chancen 2014 Producer DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Co-producer Tv-serie
Sepideh - Drømmen om stjernerne 2013 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Me, myself & Martin Laursen 2012 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
Identitetstyveriet 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
1/2 revolution 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Ambassadøren 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Her bor Jensen 2010 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Limboland 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Sky 2010 Producer DK/Kort fiktion
Træneren 2009 Producer DK/Kort fiktion
Original 2009 Producer DK/Spillefilm
Winter 2008 Executive producer DK/Eksperimentalfilm
Mors dreng 2007 Producer DK/Kort fiktion
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Producer DK/Kort fiktion
Solkongen 2005 Producer DK/Spillefilm
Testamentet - Tage Skou-Hansen 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
United States of Afganistan 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Levende mirakler 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Løvinden 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Get a Life 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Dogville Confessions 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
De fem benspænd 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Nathanial Wallich & Botanikkens Imperium 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Screaming men 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Flash of a Dream 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
von Triers 100 øjne 2000 Producer DK/Dokumentarfilm
Dancer in the Dark 2000 Assistent (Lars von Trier) DK/Spillefilm
Store Klaus og lille Lars 1999 Produktion Tv-dokumentar
Morten Korch - Solskin kan man altid finde 1999 Producer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.