enda

Charlotte Snede Sørensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Grethe 2017 Chefrekvisitør Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
QEDA 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Den danske pige 2015 Påklæder (Danmark) U/Spillefilm
En chance til 2015 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Regi Tv-serie
Noget i luften 2011 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Limbo 2011 Regi Tv-serie
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Lykke 2011 Rekvisitør (2. unit) Tv-serie
Manden med de gyldne ører 2009 Rekvisitør Tv-serie
Se min kjole 2009 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Sommer 2008 Rekvisitør Tv-serie
Fidibus 2006 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Nynne 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.