enda

Claus Gerving

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mennesker bliver spist 2015 Per DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Klaus Tv-serie
Magi i luften 2011 Daniels far DK/Spillefilm
Limbo 2011 Martin Tv-serie
Borgen 2 2011 Oberst Hald Tv-serie
Det som ingen ved 2008 Tyrfing agent 1 DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Betjent 2 DK/Spillefilm
Klovn 2005 Kenneth, assistent til tarmskylning Tv-serie
Forsvar 2003 Tonny Lindahl Tv-serie
Skjulte spor 2000 Michael Olsen, kriminalassistent Tv-serie
Italiensk for begyndere 2000 Klaus Graversen DK/Spillefilm
Kuppet 1999 Kenneth DK/Kort fiktion
Toast 1999 Martin Tv-serie
Ved Stillebækken 1999 Karsten Dale Bentzer, Giannas fætter Tv-serie
Helten Henning 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Når mor kommer hjem... 1998 Far DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Kongesoldat DK/Spillefilm
Fridas første gang 1996 Medvirkende DK/Kort fiktion
Madsen og co. 1996 Mik, fotograf Tv-serie
Stormfulde hjerter 1994 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.