enda

Claus Kilpatrick

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 Musik-supervisor, Musik (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Komponist (opera) DK/Spillefilm
Nynne 2006 Musik-supervisor Tv-serie
Allegro 2005 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Nynne 2005 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Musikkoordinator DK/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.