enda

Claus Riis Østergaard

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 M. M. Larsen DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Steffen Adreck Tv-serie
Norskov 1 2015 Martin Tv-serie
En chance til 2015 Betjent på parkeringsplads DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Steffen Adreck Tv-serie
Tarok 2013 Vagn Laursen DK/Spillefilm
Hemmeligheden 2012 Søren DK/Spillefilm
Hemmeligheden 1:4 2012 Søren Tv-serie
Hemmeligheden 3:4 2012 Søren Tv-serie
Hemmeligheden 2:4 2012 Søren Tv-serie
Hemmeligheden 4:4 2012 Søren Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Andreas DK/Spillefilm
Tabu 2012 Kristian DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Middagsgæst DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Robert DK/Kort fiktion
Borgen 1 2010 Ole Dahl Tv-serie
Lærkevej 2009 Andreas Christensen Tv-serie
Vølvens forbandelse 2009 Erik Klipping DK/Spillefilm
Kærlighedens dualisme 2008 Eros DK/Kort fiktion
Dragejægerne 2008 Lian Chu U/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Bananen DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Morten Nyholm Tv-serie
Sommer 2008 Kim Tv-serie
Kandidaten 2008 Afpresser #2 DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Mads Larsen DK/Spillefilm
Noget for noget 2007 Karsten DK/Kort fiktion
Nordkraft 2005 Allan DK/Spillefilm
Frøernes spådom 2003 Løve U/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Benny Sørensen Tv-serie
Lille mænsk 1999 Ernst DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.