enda

Claus Rosenløv Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Fotograf, 2. unit Tv-serie
Dicte 2 2014 Fotograf Tv-serie
Cirkusliv i savsmuld 2011 Kameraassistent Tv-serie
Rytteriet 2010 Kameraoperatør, 2. unit Tv-serie
Ferdig mann 2010 Focus puller DK/Kort fiktion
Direktøren for det hele 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Fotografassistent DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Focus puller DK/Spillefilm
Søen 1999 Fotografassistent U/Spillefilm
Kys, kærlighed og kroner 1998 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Skyernes skygge rammer mig 1996 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Farligt venskab 1995 Kameraassistent DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Kameraassistent Tv-serie
Mastitis 1966 Foto DK/Dokumentarfilm

Som Claus Rosenløv

Title År Funktion Category
Svans 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
Anti 2016 2. fotograf DK/Spillefilm
For livet 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Skytten 2013 Fotograf DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Veninder 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Kameraassistent DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Focus puller, 2. unit DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Focus puller DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 B-fotograf DK/Spillefilm
Dogville 2003 Focus puller DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Fotografassistent Tv-film
Her i nærheden 2000 B-fotograf DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Kameraassistent DK/Spillefilm
Max 2000 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Albert 1998 B-fotograf DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Ørnens øje 1997 B-fotograf DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 B-fotograf DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 B-fotograf DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Fotograf DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Fotograf DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Fotografassistent DK/Spillefilm
Brændemærket 1991 Fotografassistent DK/Kort fiktion
De dyre dråber 1990 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Tekno Love 1989 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.