enda

Dan Loghin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Klipper Tv-serie
In Embryo 2016 Klipper U/Spillefilm
Det mindste kongerige i verden 2015 Klipper Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Klipper Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Klipper DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Trailer-klipper DK/Spillefilm
1864 2014 Klipper Tv-serie
In Absentia 2013 Klipper DK/Kort fiktion
In der Überzahl 2013 Klipper Tv-film
Everything's Gonna Be Pink 2013 Klipper U/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Klipper DK/Spillefilm
Versioner 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Brainy 2011 Klip DK/Kort fiktion
Tomrum 2011 Klip DK/Kort fiktion
Cellen 2011 Klip Tv-serie
Ambassadøren 2011 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
En bedemands bekendelser 2011 Klipper DK/Kort fiktion
Manipulation 2010 Klip DK/Kort fiktion
Berik 2010 Klip DK/Kort fiktion
Barnerøv 2010 Klip DK/Kort fiktion
Submarino 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Skråplan 2009 Klip Tv-serie
Kærlighedens krigere 2009 B-klipper U/Spillefilm
Flugten 2009 Avid-assistent DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 B-klipper DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Min vens bøjle 2008 Klip DK/Kort fiktion
Black Man 2008 Klip DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Klip Tv-serie
Att: Kasimir 2008 Klip DK/Kort fiktion
D.A.D: True Believer 2008 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Besøget 2008 Klipper DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Ekko 2007 Klippeassistent DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Avid-assistent DK/Spillefilm
Partus 2006 Klip DK/Kort fiktion
Mit Danmark - film nr. 9 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Drømmen 2006 Klippeassistent DK/Spillefilm
De tre musketerer 2006 Klippeassistent DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Klovn 2005 Klippeassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.