enda

Per Danbo

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Belysningsmester, Gaffer DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Belysningsmester DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Belysningsmester DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
En-to-tre-nu! 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Swinger 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Lukas & The Aspies 2015 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Badehotellet 2 2015 Belysningsmester Tv-serie
Krummerne - alt på spil 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Belysningsmester DK/Spillefilm
Tarok 2013 Belysningsmester DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Upstairs 2011 Lys DK/Kort fiktion
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Grantræet 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Far til fire - på japansk 2010 Lys DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Belysningsmester Tv-serie
Superbror 2009 Belysningsmester DK/Spillefilm
De vilde svaner 2009 Belysningsmester DK/Spillefilm
Storm 2009 Belysningsmester DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Lys DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Belysningsmester (Danmark) DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen 2007 Belyser Tv-serie
Fidibus 2006 Belyser DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Lys DK/Spillefilm
Veninder 2005 Lys DK/Spillefilm
Nynne 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Belysningsmester U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Annas dag 2003 Lys DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Lyssætter Tv-serie
Så hvid som sne 2001 Belysningsmester U/Spillefilm
Anna 2000 Belysningsmester (Marokko) DK/Spillefilm
Forbudt for børn 1998 Lys DK/Spillefilm
Hamsun 1996 Lys, Belyser DK/Spillefilm
Lærerinden 1995 Lys, Belyser DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Lys DK/Spillefilm
Farlig leg 1990 Lys DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Lys DK/Spillefilm
Isolde 1989 Lys DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Lys DK/Spillefilm
Tekno Love 1989 Lys DK/Spillefilm
En verden til forskel 1989 Lys DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Belysningsmester DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Lys DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Lys DK/Spillefilm
Exil - en farvefilm 1988 Belyser DK/Eksperimentalfilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Belyser Tv-serie
Skyggen af Emma 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Lys DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Lys DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.