enda

Dennis Knudsen

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Hår- og makeupdesigner DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Chefsminkør DK/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 Hår og makeup DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Makeup-konsulent DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Hår- og makeupdesigner DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Sminkør (Eva Green) DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Chefsminkør, Frisør DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Chefsminkør DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Makeup-supervisor DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Chefsminkør DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Sminkør, 2. unit DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Makeup DK/Spillefilm
Da provinsen mistede sin uskyld 2006 Stylist DK/Dokumentarfilm
Manderlay 2005 Sminkør DK/Spillefilm
Nissernes ø 2003 Makeup Tv-serie
Dogville 2003 Hår og makeup DK/Spillefilm
Alle tiders julemand 1997 Makeup Tv-serie
Et hjørne af paradis 1997 Makeup DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Special effects makeup, Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Sminkør DK/Kort fiktion
Alle tiders nisse 1995 Makeup Tv-serie
Carmen & Babyface 1995 Sminkør DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Makeup DK/Spillefilm
Alle tiders jul 1994 Makeup, Rocker Tv-serie
Det skaldede spøgelse 1992 Makeup DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Makeup DK/Spillefilm
Trolderiks Julekalender 1991 Makeup Tv-serie
Europa 1991 Frisør DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Sirup 1990 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Makeup DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.