enda

Ditte Haarløv Johnsen

Instruktør. Født 1977 i Danmark. Opvokset i Mozambique. BA i Kommunkation fra RUC 2001, efterfølgende uddannet på Den Danske Filmskoles dokumentarlinje i 2007. Har suppleret med kurser på Fatamorgana og haft en lang række fotoudstillinger.

Afgangsfilmen "One Day" blev valgt til IDFAs Student Competition i 2007, hvor den fik en Special Mention og har senere vundet flere internationale priser.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Under den samme himmel 2013 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Under den samme himmel 2013 Instruktion, Manuskript, Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Hjemløs 2010 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Co-instruktør DK/Dokumentarfilm
Alt er relativt 2008 Oversættelse (portugisisk) DK/Dokumentarfilm
One Day 2007 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Krakow Film Festival 2011-05-23 Hjemløs
CPH:DOX 2010-11-04 Hjemløs
Moscow - Royal Danish Embassy 2010-04-22 Roskilde
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2010-04-07 Roskilde
Reykjavik Film Festival 2009-09-17 Roskilde
ZagrebDox 2009-02-23 Roskilde
Göteborg International Film Festival 2009-01-23 Roskilde
Warsaw International Film Festival 2008-10-10 Roskilde
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.