enda

Djamila Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Casting DK/Spillefilm
Holiday 2018 Casting DK/Spillefilm
Ninna 2018 Casting DK/Spillefilm
QEDA 2017 Casting DK/Spillefilm
Darling 2017 Casting DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Casting DK/Spillefilm
Mercur 2017 Casting Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Casting Tv-serie
De vildfarne 2016 Casting DK/Spillefilm
Udfordringen 2016 Casting DK/Kort fiktion
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Casting Tv-serie
Familien Jul - i nissernes land 2016 Casting DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Casting Tv-serie
Idealisten 2015 Casting DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Casting Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Casting Tv-serie
Rita 3 2015 Casting Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Casting Tv-serie
Norskov 1 2015 Casting Tv-serie
En chance til 2015 Casting-assistent DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Casting Tv-serie
Rita 1 2012 Casting Tv-serie
Hotel Stalker 2012 Casting DK/Kort fiktion
Værelse 304 2011 Casting DK/Spillefilm
En familie 2010 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Buspassager DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Casting DK/Spillefilm
Dansen 2008 Casting DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Casting DK/Spillefilm
En soap 2006 Casting DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Casting DK/Kort fiktion
Poesie album 1994 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.