enda

Ella Lorck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Happy ending 2018 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Friheden 2018 Set rekvisitør Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Påklæder, Rekvisitør Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Rekvisitør Tv-serie
Kidnapning 2017 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Påklæder, Set rekvisitør Tv-serie
Bedrag 1 2016 Rekvisitør Tv-serie
Riders 2015 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Regi Tv-serie
Bankerot 2014 Rekvisitørassistent Tv-serie
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.