enda

Emil Dam Seidel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Instruktørassistent, 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Pistol 2016 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Den anden verden 2016 2. instruktørassistent Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Location assistent Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Location assistent Tv-serie
En chance til 2015 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Instruktørassistent Tv-serie
Heartless 1 2014 Runner Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.