enda

Emil Eriksson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Håbet 2018 Digital colorist Tv-serie
Holiday 2018 Visual effects DK/Spillefilm
Darling 2017 Digital colorist, VFX artist DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Compositing DK/Spillefilm
The Model 2016 Compositing DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Online DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Online DK/Spillefilm
En chance til 2015 Colorgrading, Online-tekniker DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 VFX artist DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Compositing U/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Online DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Digital intermediate DK/Spillefilm
I am Here 2014 Teknisk assistent DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Online-tekniker DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Digital intermediate, Online DK/Spillefilm
Jagten 2013 Teknisk support DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Online, Digital intermediate DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Grading DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Teknisk assistent DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Conforming, Compositing DK/Spillefilm
Ambassadøren 2011 Online assistent DK/Dokumentarfilm
Frit fald 2011 Online-klipper DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Teknisk assistent DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Teknisk assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.